Kategorier
Stockholm

Solbelyst

Regnet smattrar mot fönsterbrädan och i fjärran hörs sirenerna från några räddningstjänstfordon. Kaffebryggaren har puttrat färdigt.

Läser att Magdalena Andersson får kritik för att hon undrade vem som finansierar högerdebattören Henrik Jönssons hatpropaganda mot Socialdemokraterna. Henrik Jönsson själv säger att det kommer från helt frivilliga donationer. Huvudsakligen från Swish. Vilket inte är svar på frågan vem.

Upprättar en aktivitetslista för dagen att beta av. Bland annat ska jag sätta upp krokarna jag köpte i går och sen hänga några utställningsbilder för utvärdering.

Skrivarsupporten föreslår att jag ska testa att mata in papper via den främre luckan, alltså på framsidan. Den är för tjockare papper och går rakt genom och ut på baksidan utan att böjas. Problemet är bara att på baksidan sitter rullmataren. Ska den hakas loss och hakas på igen kommer nånting att gå sönder. Det är ju bara plast.