Kategorier
Stockholm

Dan efter dan

Onsdag och jag har ett promenadmål att hitta. Moderna museet kan vara ett. Har ett medlemskort förra året som fortfarande gäller.

Väntar med spänning på var mina ramar hamnar nästa gång, om de håller sig inom landets gränser.

Det gick att se några sidor ur fotoboken jag är/var ute efter. Det gav inspiration till att printa mer ovanliga New York-bilder ur arkivet, om de kommer med på utställningen hinner jag fundera på och värdera. Skrev ut på ett tunnar papper men lyckas lura skrivaren att printa två bilder på finpappret innan den upptäckte det. Men, det blir inte bra färger och inte heller de svartvita printarna är godkända.

2 svar på ”Dan efter dan”

En vända till Wien och tillbaka hem med ramar. Krylbo är för trist. Man undrar vad det är för hjärnor som jobbar med distribution?

Antar att det är automatiserat, men det förklarar ju inget. Däremot de som kör ut paketen verkar ju vara ett släkte för sig. Som UPS-snubben som står på min vändplan och konstaterar att han inte orkar gå med mitt paket 50 meter och istället skriver att jag inte var hemma och dumpar paketet i Björknäs.

Stängt för kommentering.