Kategorier
Stockholm

Östasiatiskt

Vaknar på dåligt humör, utan egentlig anledning. Kanske baksmälla efter födelsedagshyllningarna i går? Gråväder med regn ute stimulerar ju inte direkt till någon fotopromenad. Kanska ska jag istället försöka få fason på mina NYC-magazine, tiden börjar rinna ut. Och jag vill ha mina ramar så jag får lite bättre känsla för vilka bilder som ska vara med i utställningen. Och det beställda fotopappret för att se hur printarna blir på det.

Den här bilden får mig att associera till östasiatisk konst. Är inte särkilt bevandrad i just det så jag kanske har fel.

Beträffande ramarna så är det senaste att eftersom jag inte hämtade ut leveransen i Krylbo har paketet återgått till avsändaren, dvs BGA, vilket inte var vad Schenkers kundservice sa. Mejlade BGA i går kväll och fick förvånande nog svar sent på kvällen. De skulle skicka ut det igen, och till Pressbyrån i Orminge C, när det väl kommer till dem. Om det kommer.

Papperskonst av Woo-Bock Lee.

2 svar på ”Östasiatiskt”

Grattis på födelsedagen igår. Fen har jag missat i år igen, måste skriva in det nu. 19 mars fyllde du 50 år. Fantastiskt. Hoppas du blev hyllad stort.

Stängt för kommentering.