Kategorier
Stockholm

Betong

Om jag nu fortsätter att ställa ut efter New York i maj och Slussen i september, båda på Galleri Bellman, kan den följande utställningen bli KONKRET & CONCRETE. Det vill säga min ytterst ypperliga samling betongbilder. Arty as fuck! Ska i så fall kolla med Mats om att ställa ut på hans Galleri Sandelin. Typ nångång 2025. 

Concrete at its finest!

Men det kan lika gärna bli nåt annat, eller absolut inget. Only time will tell. Tror det hänger lite på min utvärdering av NYC-utställningen, om det gav mersmak eller avsmak.

2 svar på ”Betong”

”Shit”! va bra och så lusthusvillan i bakgrunden. Och så bor du i ett betonghusområde. Fast styrelsen är inte ett dugg intresserade av konsta eller historia. Jag satt i styrelsen och ville försöka få in pengar till pietetisk renovering av husen, jag var på Stadsmuseet och de var intresserade av min idé, jag träffade arkitekten av våra hus. Jag la ut berättelse på Sockerbiten hemsida om husens historia och om smidet av husens numrering i smideesjärn. Jag intervjuade folk på området för att skapa sammanhållning. Jag fotade vid sammankomster och la ut. Jag gjorde den första webbsidan och logotypen. Jag skrev på ansökan till Kulturrådet. Styrelsen tyckte jag kunde få göra som jag ville, ingen stöttade mig, och jag tappade orken. Idag har vi ingen sammanhållning alls, inga gemensamma dagar, och husen är lika fula. Tack som fan för alla timmar ja le ner. Säger jag till styrelsen.

Stängt för kommentering.