Kategorier
Stockholm

Rådjursfrenesi

Kl 7 klonkar det i glasåtervinningen nere vid vändplan. Funderar på vem det är som tassar dit sent på kvällarna eller tidigt på morgnarna. Strax innan kl 8 ljuder dagens första varningssignal för en följande sprängsalva. Sprängningen märktes inte.

Hittar mina sovshorts. Nästa ting att hitta är en knapp till mina chinos. Jag vet var den borde finnas, men det behöver inte överensstämma med verkligheten.

Många rådjur på stan just nu. Klisterpeter håller igång.
(Wikipedia: Peter Baranowski är en svensk gatukonstnär född 1974 i Arboga och huvudsakligen verksam i Stockholm. Han är även känd som Klisterpeter och Rådjursmannen).

Två muggar java, en stunds vila i soffan, sen får vi se vad som händer.

Min mobils internetuppkoppling upphörde på ett irriterande vis när jag tog mig upp till Tele2 arena i går. Den var tillbaka tillfälligt på arenan men var sen puts väck tills jag kom hem. Mejlar Tre som lovar att återkomma inom fem arbetsdagar.

2 svar på ”Rådjursfrenesi”

Stängt för kommentering.