Kategorier
Stockholm

Skyline

Trist väder, mest för att man villa ha sol och värme så här långt in i april. Sol för vi se på söndag och måndag först, enligt väderappen. Nu har man visserligen genomlidit en tämligen grå och kall vinter och varit ute och knallat. Men det är förväntningarna!

Gillar kompositionen, från det bruna i botten, den röda linjen, ventilgallret, det svarta till höger och till sist den diffusa skylinen.

Vid frukosten kände jag en liten gnista att ta mig an några punkter på att göra-listan. Vi får se hur det känns när jag vilat på kaffet.

Har länge tyckt att Tumblr varit bäst. Och vad gäller statistiken för mina bilder är Tumblr fortfarande överlägset bäst. Men när det kommer till vad som visas, tycker jag Tumblr tappat. Det blir allt lägre mellan de bilder som jag gillar. Istället är det fler foton och annat på Insta som jag lajkar. Mer experimentellt, där finns kollage och annat jag gillar.