Kategorier
Stockholm

Stilleben med cigarrettpaket

Försöker förköpa biljetter till bussen från Newark till Manhattan men stöter på några problem. Första är att ”Saltsjö Boo ” inte godkänns, utan jag får skriva Nacka istället. Det har nog ingen praktisk betydelse, men sen går det inte att betala med vare sig VISA eller MasterCard (jag har öppnat korten för internetköp). Registrerar ett konto och tänker att jag kan ta det den vägen. Då kommer det upp en tidtabell för bussarna, där jag ska välja en avgångstid. Och det går ju inte att veta hur lång tid det tar genom inresekontrollen och bagageutlämningen. Mejlar och får ett robotsvar som beklagar ett problem jag inte har och att de hör av sig inom 3 dagar.

Gillar speglingen i den regnvåta betongen.

Djurgården gör en strong match mot Malmö men torskar till sist cupfinalen efter straffläggning.