Kategorier
Stockholm

(Ha-)brovinkel

Moderna Museet vill gärna att jag ska fortsätta vara medlem i deras Klubb Moderna, á 375:-. Det ger fri entré till alla utställningar. Är ju där då och då, så det kan jag tänka mig. Var medlem i Artipelags motsvarighet. Gick med i samband med den utmärkta Anselm Kiefer-utställningen och trodde det skulle komma mer av samma kvalitet och dignitet. Har inte varit där sen dess.

Längtar inte bara efter att knalla ut på ett varmt Manhattan efter en god frukost, och kanske lite vila på den, utan även efter att få hänga min utställning. Att arrangera bilderna, som fortfarande är rätt många, på ett snyggt sätt. Geometriskt symmetriskt eller asymmetriskt, eller både och.

2 svar på ”(Ha-)brovinkel”

Gud så spännande med utställning i New York. Tänk om du slår igenom där och blir världskändis. Brukar vara medlem på Moderna, var det på 60-talet och på Any Warhols första vernissage i Europa, inge visste vem det var, jag gick omkring där med Andy själv och han entorage. Sen var jag på hans jättestora retrospektive för några år sedan, tog med min tunga första Andy Warholkatalog från Moderna. Lite ha jag varit med om, dock

Stängt för kommentering.