Kategorier
Stockholm

Spår i kaffesump?

När jag kommer hem från over there är det flera utställningar att besöka före min egen. Bengt och Dogge 17/5 på Galleri Sandelin, Punctum på Café fru Bellman 18/5, Lasse Persson på Galleri Sandelin 23/5. Hoppas de har tid att besöka min utställning.

Det här tycker jag ör en kul, och bra, bild. Fotspår och hundtassavtryck i nån obestämbar brun sörja. Gillar geometrin/linjerna.

Noterar att jag har en reserverad utgiftspost på mitt Nordea Gold-kort ändå, mostvarande de bussbiljetter jag försökte, men misslyckades, att köpa. Ringer banken som säger att reservationen försvinner den 5:e. Får kolla på söndag.

Hade ju varit kul att se till exempel nån NHL-slutspelshockeymatch med New York Rangers men det kostar mer än skjortan. Runt 3 500:- vill de ha för en plats högt upp på kortsidan i Madison Square Garden. Biljetter till fotbollslagens matcher är billigare, $45 för en Red Bull New York-match, men arenan ligger en timme bort i New Jersey. $85,55 vill FC New York ha för en hyfsad kortsideplats på en baseballstadion, City fields i Queens, 40 minuter bort.

2 svar på ”Spår i kaffesump?”

Klart jag kommer på din utställning. Den vill jag inte missa. Trevlig helg och inte minst trevlig resa! /D

Stängt för kommentering.