Kategorier
Stockholm

Hhv 25:1

Dagen innan avresa brukar alla bra-att-haidéer poppa upp. Eller prylar man kommer på att man kanske verkligen behöver. Jag tänker på amerikansk elkontakt till laddarna. Såna brukar ju följa med och sen förläggas nånstans och glömmas bort. Men jag har ju två eladaptrar, så det funkar ju.

Hittar ett ställe på Hästholmsvägen som gick att mjölka på lite olika vinklar och utsnitt.

Vi får se hur det blir med bloggandet. Det är ju en tidsskillnad på sex timmar att förhålla sig till. Så en eventuell morgonblogg efter hotellfrukosten kommer nångång vid kl 14-15 och kvällsbloggen mitt i den svenska vårnatten. Bloggen är ju min dagbok så det kan ju vara vettigt att skriva ner upplevelserna. oavsett om och när de läsas av andra.

2 svar på ”Hhv 25:1”

Stängt för kommentering.