Kategorier
Stockholm

Räkfrossa

Går ner till puben på vår gata och käkar. Jag testar en carbonara med räkor. Kl 21 börjar en trubadur typ lira covers och uppmanar de få gästerna att komma med önskningar. Puben är irländsk och så även trubaduren så jag önskade artister som Thin Lizzy, Van Morrison och Christy Moore och kollade om han kände till Frames och Prayerboat. ”This guy from Sweden knows his stuff!” Vi blev sittande till midnatt och kom i säng runt halv ett. När jag låg ner kände jag mig konstig i magen. Antingen sur eller hungrig eller nåt galet. Det visade sig vara det senare och strax befann jag mig dubbelvikt över toastolen. Mådde genast bättre och kunde återvända till slumrandet. Nån timme senare kunde jag göra mig av med det sista bakvägen. Sannolikt var det räkorna som var boven.
prognosen lovar regn och vi avvaktar en stund efter frukosten innan vi bestämmer dagens innehåll.

2 svar på ”Räkfrossa”

Stängt för kommentering.