Kategorier
Stockholm

Container trio

Nåt magazine blir det inte. Jag kommer inte överens med InDesigns olika versioner och Blurbs Book Creator. Den senare finns att välja i ID 2023 men jag gjorde magazine-sidorna i ID 2024 och där finns inget BookCreator att välja, trots att jag laddat ner den plug-inen. Har suttit merparten av dagen och slitit utan resultat. Och konvertera går inte. Jaja, spar ju lite pengar.

Strax fotboll.

2 svar på ”Container trio”

Är svag för den här typen av bilder. Och har så varit ända sedan jag i Köpenhamn såg utställningen ”The Colours of Djibouti” av fotografen (m.m.) Peter Bonnén. /D

Det är nåt visst med slitna och medfarna containrar. Jagade färger när jag var i NYC och fann det här, annars var det ganska ont om starkare färger. Tack, Dogge!

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.