Kategorier
Stockholm

Sent ska syndaren vakna

Gick och la mig redan vid kl 21 och trodde jag skulle somna. Kl 23 gick jag istället upp och printade några bilder. Fixade samtidigt korsdrag för att få lite svalare i sovrummet. Somnar runt halv 4.

Ingen skogspromenad, vaknar för sent, istället utställningsfix. Ska testa hur jag ska få med mig bilderna på bästa sätt, typ i flyttlådor och i resväskan. Bildförteckningen ska skrivas ut och jag ska laminera några specialbilder. De killade darlingarna har en pärm som jag ska uppdatera (och som kommer att finnas på utställningen, man vet ju inte, jag kanske vill byta nåt foto).

Geometrin, den ljusa fläcken och basketkorgens färgklick lite diskret uppe i högra hörnet.

Soffläge under eftermiddagen, fotboll. Om jag håller mig vaken återstår att se.