Kategorier
Stockholm

Dan före dan

Får meddelande från FedEx, ”ditt paket levereras innan 24/05”. Först fattar jag inte vad det handlar om, sen inser jag att det är mitt magazin som är klart i rekordfart. Det skulle ju inte komma förrän nästa onsdag, varför jag bara beställde tre ex. Nu får jag problem att ta emot det istället, då jag ju är på galleriet. Ändrar leveransadressen till Bellmansgatan 9 så får vi se hur det blir med leveransen mitt undre vernissagen i morgon. För övrigt stämmer inte innehållet i magazinet/utställningskatalogen till 100%.

Eftermiddag på W39St. Gillar kontrasten ljust och mörkt.

Vet inte riktigt vad jag ska göra av den här dagen tills det blir dags att åka till Bellman i eftermiddag. Printar kanske ännu en extra bild?

4 svar på ”Dan före dan”

Det är alltid nåt fel i trycksaker som bara du ser. Ask me, har JOBBAT (förlagsredaktör) med trycksaker sedan 1958. Då var du inte ens född 🙂

Tja, det bör väl märkas om bilder som är med i utställningen inte finns i katalogen och vise versa. No big thing med bara tre ex beställda.

Stängt för kommentering.