Kategorier
Stockholm

MERK remake 2024

Samlar ihop det sista som ska med i transporten till galleriet i eftermiddag. Det ska bli kul att få ställa upp bilderna längs väggarna och fundera ut vilka som ska hänga ihop och var, vilka som ska bilda grupper, vilka som ska hänga i lilla rummet.

reklamtext.Gjorde det här motivet september 2022. Då i kvadratformat med fokus på MERK, nu tar jag med väggen ovanför med sin reklamtext.

Vet inte hur länge jag stannar i kväll, jag har ju ett gäng timmar i morgon också, före kl 15. Men vis av erfarenhet vet jag att det tar tid att justera bilderna så de hänger kant i kant i stram geometri,

2 svar på ”MERK remake 2024”

Det blir så bra. Dina utställningar jag sett tidigare har varit toppen. Så jag vet att det blir bra.

Tack för uppmuntran. Ingen utställning har varit så stor som denna, dock. Men jag gillar bilder så jag hoppas att andra också gör det.

Stängt för kommentering.