Kategorier
Stockholm

ONLY ONLY (the lonely)

Trasslar med att aktivera Swish på mobilen. Råkade avsluta det i samband med att jag höjde gränsen för hur mycket jag kan swisha. På Nordeas sida gick det till sist bra men i Swish-appen krävs jag på en säkerhetskod som jag inte har koll på. Brukar vara bra på att skriva upp koder men måtte ha missat denna. Kör ju mest med face- och touch-id. Behöver swisha stålar till min chaufför och tillika dryckesinhandlare.

Det visar sig att det är bankID-koden det handlar om och att jag nog slirade när jag testade den första gången.

Skojigare är att jag fick min kvartalsutbetalning av pension från Folksam, vilket ju är vad min ekonomi behöver.

2 svar på ”ONLY ONLY (the lonely)”

Dessa förbannade koder, så trött på dem. Livet är att ha en kod för vad man än ska göra. Jag vill ha ett kodlöst samhälle, innan trådlöst.

Stängt för kommentering.