Kategorier
Stockholm

ALL TRAFFIC…

…to Galleri Bellman!

Somnar snabbt men väcks istället av ideliga sendrag. Sendrag?! Jag har ju bara stått i dag, inte gått! Dessutom tog en magnesium och drack vatten!

Ska vara galleriet från kl 12 till kl 18. Funderar på om jag ska köpa med mig en sallad så jag får i mig annat än chips och vin. Under veckan kanske jag gör som tidigare, äter lunch på Blå Dörren innan galleripasset.

Förväntar mig en del folk i dag också. Konstgallerierna har oftast sina vernissager på lördagar så den publiken kanske hittar till Bellman också. Flera fotobekanta har att besöka min utställning och har jag tur kanske några gamla elever dyker upp, det vore underbart!

2 svar på ”ALL TRAFFIC…”

Önskar dig strid ström på galleriet idag, för att se dina fantastiska bilder. Glöm inte att jag har beställt en katalog.

Stängt för kommentering.