Kategorier
Stockholm

Puckelhinder

Två dagar till alltså, sen arkiveras New York. Börjar sen arbetet med att ta fram bilder till nästa utställning 6-11 september. Då huserar jag i Galleri Bellmans lilla rum medan min målande kompis ställer ut i det större. Hittills, är det bästa att tillägga, är tanken att ställa ut mina bilder från Slussen under rivningen, med namnet ”Slussen – the Beauty of Demolition”. Tror det kan bli bra.

Bäst att börja printandet i tid med tanke på min skrivares kinkighet med fotopappret jag använder.

Första gången jag ser den här luckan öppen, vet inte om det är tankning eller tömning som pågår.

Molnigare i dag men fortfarande varmt, men det är den gassande solen som tar på en.

2 svar på ”Puckelhinder”

”Slussen – the Beauty of Demolition”. Ser fram emot den, det vet du. Ska tjata på Stockholm Stad att komma och se den.

Stängt för kommentering.