Kategorier
Stockholm

Över and öut

Beställer fotopapper innan jag åker till galleriet för sista dagen den här gången. Får fotopappren nästa vecka och då ska jag börja printa till slussenutställningen. Såg en bild som hastigast som dels var en riktig mattibild och dels var åt det abstrakta hållet. Bra med andra ord. Det blir (nog) även igenkännbara foton så fler besökare kan ha behållning av utställningen. 

Ett knappt märkbart duggregn övergår efter lunch till lätt regn som blir lite intensivare. Sitter ju torrt på Bellman men mina gatupratare blir blöta.

Är mer än nöjd med sammanlagda antalet besökare, cirka 165, även om det är segt de första två timmarna i dag med blott en enda besökare. Till sist dyker några fotobekanta upp och får tiden att rinna iväg. Nitton besökare kan summeras i dag. Säljer sista katalogen för 200:- till en av gårdagens konstnärer som kommer in enkom för katalogens skull. Får beställa ett gång till helt enkelt.

Шаби хуш

2 svar på ”Över and öut”

Jag du måste beställa fler, innebär du har sålt! Har du sålt bilder, hoppas det. Att detta har gått runt. God Natt!

Stängt för kommentering.