Kategorier
Stockholm

Med och utan dam

Gick och la mig med ett smärtande vänsterknä. Har ingen aning om hur det kommer sig. Kan kanske hänga i hop med de smärtor som ibland har väckt mig de senaste veckorna men som går över när jag går upp. Den här smärtan gick inte över under natten.

Stensättning utan dam…
…och med (längst upp).

I dag dammsugning, nedplockning och packning av bilderna. Får bara inte glömma soppåsen. Får sen skjuts hem av min tvilling Owe, som därmed gör ännu en ovärderlig insats.

Behöver ta en sväng ner till Coop och Apoteket. Får ser vad knät tycker.

2 svar på ”Med och utan dam”

Jag kunde inte sova på grund av värk i knäna för några år sedan. Gick till Må bra i Orminge Centrum Där fanns Fredrik, som lärde mig övningar och jag gick i artros-skola där. Livet återvände. Roligt att de blev så bra med Bellmanutställningen.

Stängt för kommentering.