Kategorier
Stockholm

A night out

Det är ett jäkla hålligång i Slakthusområdet när jag anländer ungefär klockan 19.30. Nån slags vinfest i Förbindelsegången spärrar av kortaste vägen till Fållan så det blir en dryg omväg. Tar en öl och ser mig omkring i lokalen. Är på vippen att tjacka en tischa men baksidan var snyggare än framsidan, dessutom behöver jag ha råd med färgpatroner. Gör några mattibilder.

Strax före kl 20 kör första förbandet igång. Ett förband till följer, och det börjar redan bli jobbigt att stå.

Nino Keller, som jag sett växa upp.

Till sist kommer så the main attraction, Les Big Byrd. Men fan vad jobbigt att stå så länge. Trångt och en och annan buffel som tar minimal hänsyn till omgivningen. Till sist orkar jag inte utan tränger mig ut. Är tvungen att vila en stund innan jag tar mig till tunnelbanan. Den korta vilan gör att jag missar ett tåg. En kvart till nästa. Även vid Slussen blir det en kvarts väntan på 471:an.

2 svar på ”A night out”

Stängt för kommentering.