Kategorier
Stockholm

Pil

Ägnar mig åt diverse domestic affairs som att diska och vattna blommor. Stadsutflykten får anstå till onsdag då prognosen lover lite svalare väder.

Lyckas få ut 5-6 printar efter att skrivaren varnar att färgpatroner behöver bytas. Det gäller att krama ur det sista för det är dyrt med nya, cirka 500:-/styck.

Gillar kompositionen.

Har inte hört nåt från Planket Sthlm 24 så jag antar på goda grunder att jag inte kom med. No Big Deal, jag minns inte om jag anmälde mig till lördagen eller söndagen eller båda, men på lördag börjar Premier League och på söndag går jag på Djurgården-AIK. Det passar därför kanske bra att bara åka in och kika på bilder, om det är bra väder.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.