Kategorier
Stockholm

Lazy

Tisdag 4/6, två veckor till pensionen trillar in på kontot. Tio dagar till Fotbolls-EM. Tråkigt bara med SVT och TV4 som sändande kanaler. Har ingen lust att höra Daniel Nannskog som expert, plus en rad andra inblandade babblare som jag ledsnat på för länge sen.

En bra mattibild om ni frågar mig, men det gör ni ju inte.

Hur lat kommer jag vara i dag då? Borde ju åtminstone ta en Friska Nacka-promenad i hemmaskogen och samtidigt kolla fågel. Nja, lite för varmt. Går nog bara ner till centrum och förtidsröstar samt provianterar. Man ska inte förta sig.

2 svar på ”Lazy”

Man behöver inte tro så mycket på någon för att rösta för demokrati och mot högerns hat och hot mot meningsmotståndare. Eller för att göra nåt åt klimatkrisen versus att förneka den.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.