Kategorier
Stockholm

Invigning

15 grader och molnigt. Riktigt skönt som omväxling. Då kan jag ha min ”fotojacka” på mig, där en kamera får plats i fickan. 

Är nummer tre i den precis öppnade trappan upp till Katarinavägen och tunnelbanan. Gör ett gäng mattibilder på diverse vinklar. Det blir sen dags för invigning av Vattentorget och det hålls tal, svaras på frågor, sjungs, blåses stora såpbubblor och vimlas i största allmänhet. Gör några bilder till, inte alltför märkvärdiga. 

Två timmar att slå ihjäl till vernissagen jag tänkt bevista. Funderar en stund, kan ju se utställningarna i morgon om jag tar mig in för färgpatroner. Lite sugen på att kolla dagens bildskörd, var jag som en kalv på grönbete eller som en gröning? Det känns hyfsat bra på förhand. 

Kl 12 skjuts det salut med anledning av nationaldagen. 

2 svar på ”Invigning”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.