Kategorier
Stockholm

Casa de la Cultura

På väg till stan läser jag att det är problem med Nordeas VISA-kort. Då kan det ju bli trassel med mina tänkta inköp. Om inte Master Card funkar.

Tar vägen över Vattentorget, tycker det blev jättebra. Rätt mycket folk som sitter och vilar i solen. Och det är inte bara gnällspikar som tycker till om det nya:

”Titta, man kan alltså gå över till Gamla stan här! Amen jag dör!”

Gör några surrealistiska spegelbilder innan jag promenerar till Birger Jarlsgatan för färgpatroner. Nordeas kortproblem är ut världen. Passar på att köpa skosnören till Eccobuggarna. 

Utställningen med konstnären JR på Kulturhuset, som jag trodde jag skulle gilla, är riktigt bra. Den tar upp flyktingsituationen på ett vackert och starkt sätt, gå och se själva!

Valeriia. Lviv, Ukraine 2022. Kolla noga så ni ser hur bilden är gjord.

Bra ställe att plåta på, Casa de la Cultura. 

Tomt på öl på Panorama, har de blivit av med tillståndet? Salami brie-fralla och kaffe. Får ont i ryggen när jag reser mig upp.

Glömmer att tömma minneskortet och får importera flera hundra newyorkbilder igen, trots att jag väljer ”nya foton” vid importen. Och de är ju huller om buller och varken i nummer- eller kronologisk ordning. Har dock bara mig själv att skylla. 

2 svar på ”Casa de la Cultura”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.