Kategorier
Stockholm

Tjattar och fnattar

Det är så klart ett gäng fotografer som lägger upp bilder från invigningen av Vattentorget. Lika självklart är alla negativa kommentarer, läs gnäll, på nybygget. Roligast var väl den som kommenterade den blivande, något skymda, utsikten från Södermalmstorg mot Gamla stan, glömsk av att Kolingsborg och ett gäng högresta popplar skymde en hel del förr. 

Mejlade supporten angående mitt bloggproblem på iMacen. Får nog inte svar förrän i nästa vecka nångång. Kontaktar även SL angående 446:an, och jag tvingas chatta. När jag skrivit ner mitt ärende, max 500 tecken, frågar chatboten ”Vill du ha svar?”. Fan, man blir ju bara mer förbannad! Skulle ha svarat: ”Nej, jag kände mig bara lite ensam och ville ha nån att prata med.”

2 svar på ”Tjattar och fnattar”

Ja, jag blir arg i sinnet av negativa kommentarer. Vet inte syftet. Kul med Vattentorget. Var sugen åka in på invigningen i Gamla stan av bilfria torget. Men det blev för mycket idag.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.