Kategorier
Stockholm

HENRIKSDAL HENRIKSDAL

Drömmer att jag öppnar fönstret i ett klassrum för att eleverna ska få höra skillnaden mellan koltrast- och svarthättesång. När jag vaknar nån minut senare sjunger just en svarthätta för full strupe utanför sovrumsfönstret. Med andra ord känner jag igen svarthättans sång i sömnen. 

Det vill sig så väl att min buss stannar lagom länge för att jag ska hinna få upp mobilen och perfekt för att den undre skylten ska gå att läsa.

Åsså varte lörda! Kanske gör jag ett besök på Fotografiska innan jag tittar till vad som händer på puckeln. Eventuellt! För nu har jag ju de färgpatroner jag behöver för att fortsätta printa slussenbilder.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.