Kategorier
Stockholm

Inplastade bananer

Till hösten har jag att klura ut vilka abonnemang jag behöver för att kunna se EM och VM, Allsvenskan, Premier league, Nations league, Champions league, Europa league och Conference league. Rättigheterna har bytt ägare, ägare som vill skinna tittarna. Får fimpa Netflix, kollar ju nästan aldrig på film. Skulle jag vilja se nån kan jag ju betala för just den. 

Tråkigt, jag gillade Champions league-studio på TV4 med Gusten, Vicky, Sia, Micke Lustig, Henok. Har ingen lust se och höra André Pops snacka fotboll, och definitivt inte Daniel Nannskog.

Fota genom plast eller andra transparenta ytor gillar jag, bland mycket annat.

Trotsar skitvädret och tar en promenad ner till Coop. Man måste ju ha käk.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.