Kategorier
Stockholm

Brutal betong

Åker in så jag kan tajma 446:an för hemfärd nån kvart eller så efter kl 15.

Kamerautrustningen följer med och kanske tar jag Strandvägen tillbaka. Har tagit den promenaden ett antal gånger men förhoppningsvis dyker det ändå upp nåt förbisett motiv. Brukar hamna på Café Panorama, det lätt hänt om man tar Hamngatan upp för att komma till T-centralen. Kollar upp saker och ting och finner att de mycket riktigt fått sitt alkoholtillstånd indraget enligt Alkohollagen kapitel 9 paragraf 18: Vid servering av alkoholdrycker ska ansvarig personal se till att måttfullhet iakttas och att störningar på grund av oordning eller onykterhet undviks.

När jag ändå håller på och kollar: ett tag käkade jag ofta på Sta Clara i Gamla stan och då oftast plankstek. När den försvann ur menyn, försvann även jag. När jag nu kollar på deras menyn finns plankan där igen. Spelar ingen större roll längre, dricker sällan öl eller käkar ute på egen hand.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.