Kategorier
Stockholm

Parfym

Vaknar redan kl 4.48. Läser tidningarna på mobilen. Förundras över den parfymdoft som väller in genom fönstret. Kl 6.21 gör jag ett försök att somna om. Strax efter kl 9 får jag gå upp och jag ut en bålgeting. Noterar att ett embryo till getingbo sitter fast i övre kanten av gardinen.

Lite extra bra med tjejens blå jeans mot grått galler.

Pengarna bara rinner ut ur kontogrisen. Det är ett gäng årsavgifter som ska betalas under en och samma vecka. Bland annat för den här bloggen och för Flickr, samt Fotografiska familjen. Gör vad jag kan och säger upp ett par abonnemang och pausar linserna, men det är småpengar jag spar på det. Livet går vidare.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.