Kategorier
Stockholm

TUMME

Sug på den, ni!

Spanien till final, bästa laget vann. Och TV4:s studio utklassar SVT:s i mina ögon och öron. Satt och kollade eftersnacket och undrade dels om de såg att nåt hände med Morata efter matchen (en säkerhetsvakt halkade in i honom i jakten på en planstormare). Det tog de upp och snackade om. Dels undrade jag om någon skulle kommentera kvällens domare, Slavko Vincic, som var helt suverän. Det tog Olof Lundh upp. Perfekt!

2 svar på ”TUMME”

Bra match jag hade den på. Jag kan inte döma redaktionerna eller reportrarna dock, inte insatt

Experterna hos TV4 jobbar med fotboll året om och besitter därför en massa kunskaper om individuella spelare med mera.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.