Min bok

Jag har valt ut de i mitt tycke bästa svartvita bilderna och gjort en bok av dem. Resultatet kan ni se här nedan. Vill ni köpa boken kan ni klicka på ”buy” under boken, det tar cirka en vecka att få den med posten. Just nu, 26/6 2013, har elva ex sålts, varför inte köpa det tolfte!? Beakta att boken är unik.

8 svar på ”Min bok”

Se där – du löste inbäddningen av bokspelaren, Matti!

Jag kommer att kolla in Blurb och fundera över om det är läge för mig med att göra en bok. Kan jag få den att bli lika fin som din skulle det vara rätt häftigt.

/Jimmy

När jag petade in det som en egen sida var det inga problem. Problem har jag fortfarande med slideshowen. Laddade hem en plug in men vet inte riktigt vad jag ska göra med den, den ligger på min dator under hämtade filer. Har inte kollat så noga heller ännu.
Det är rätt trevligt att ha gjort en bok och ha bilderna samlade i den formen. Så kolla Blurb. Jan Ström hade valt ett annat alternativ som du också kan överväga.
/Matti

Tackar! Och tack detsamma, har kollat din också även om det var ett tag sedan. Lätt att ens blogg drunknar i det stora skvalpet, så man måste ibland sätta en braskande rubrik på FS-bloggen för att få läsarna att ev, hitta till ”Fotospår”. Hälsningar /Matti

Härligt Matti
Klart jag köper boken;många trivsamma..motiv,några plagiat.. och en vilja att
måla människan och vår sköna gamla värld.
Ta med dig boken när vi ses. Hej.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.