Kategorier
Stockholm

Full, packad!

Full, packad!

Jämrans! Min MacBookPro gnäller över att den börjar bli full, packad helt enkelt. Slänger ett gäng bilder men det behövs slängas mer. Frågan är vad.

Fick mitt röstkort i går. Då jag är i NYC på valdagen tänker jag till helgen gå till mitt lokala bibliotek och förtidsrösta. Vore ju underbart om jag kunde sitta på Manhattan och fira valresultatet med en drink eller två.

flicka-i-glipa-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

4 svar på ”Full, packad!”

Färgerna avslöjar var bilden är tagen! 🙂
Får jag fråga hur du gör med dina närtagna kollektivtrafik-bilder? Chansar du när du siktar eller har du en vikbar skärm på någon av dina kameror? Hur tyst måste läget vara?
Ang. vikbar skärm så har jag tidigare inte längtat efter en sådan. Väntar mig bara krångel med fokuseringen och när det gäller obemärkt fotande så måste det ju vara en tidsfåga att folk på stan kommer på en med det också. Så hur man bemöter folk kommer man i slutändan kanske ändå inte ifrån.
Men ibland saknar jag vikbar skärm ändå just för att folk inte ska bli uppmärksam för tidigt.

Just den här bilden tog jag med min Fuji X-T1 som mycket riktigt har vikbar skärm. Den är tyst men inte ohörbar. De senaste svartvita kollektivtrafikporträtten har jag tagit med iPhonen rakt framifrån, sittande mittemot, förmodligen tror ingen att jag är så fräck utan tror att jag håller på med något annat 🙂 Sen har jag tagit bilder på det avståndet både med canonen och Fujin, men låtsats att jag plåtat utsikten.

Stängt för kommentering.