Kategorier
Berlin Stockholm

Bussiga människor här och där

Vi var överens om det ekonomiska, hotellet och jag. De försökte i och för sig pådyvla mig en öl ur minibaren, men icke att jag tagit något där. Misstänkte att det kunde hända så jag tog ett iPhonefoto på en fylld minibar innan jag checkade ut.

Bussen till Tegel flygplats.
Bussen till Tegel flygplats.

Ny erfarenhet vid securityn. Efter att ha röntgat min rygga med kameror och portabel hårddisk, batteriladdare och sladdar, blev jag ombedd att följa med till ett särskilt rum. Där bad de mig öppna locket på MacBooken och sen svepte de över tangentbordet med nåt känsligt material som sedan doppades i en spektrometer (?), samma med det yttre av ryggsäcken. Antar att de letade efter spår av sprängmedel eller annat farligt. Det här gjorde inte ens jänkarna på Newark trots att jag hade i stort sett identisk packning. Men det är ju bara bra.

Bussen hem från Slussen.
Bussen hem från Slussen.

Väl på planet går det i ett nafs, man lämnar tyska Östersjökusten, strax är man över Bornholm, bredvid Öland och till sist kunde jag se mitt Orminge under mig innan vi landade på Arlanda. Resten flöt på utan just någon väntetid.

Vattna blommor, tvätta, äntligen ett glas lättmjölk. Ska försöka lista ut hur jag får över bilderna till iMacen. Men det får bli i morgon,

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015