Kategorier
Berlin

Kanske har man tagit sin sista pilsner?!

Senaste bokpaketet som damp ner i lådan innehöll ”Först blir det alldeles vitt. En bok om atombomben” (Peter Glas). Och som det skramlas på den koreanska halvön så vet man ju inte.

Bok två i paketet var ”Zombie. En överlevnadsguide” (Max Brooks). ”Horderna av odöda kanske är ute efter dig just nu, utan att du ens vet om det”.  Hinner jag med en pilsner till?

Portpilsner

Annars ägnades helgen åt att försöka komma igen efter den orknedsättande farsot som drabbat mig. Kände redan en timme in på den vakna delen av lördagen att skiten satt kvar. Fick ta en timmes snark i soffan men var lika trött resten av dagen. Söndagen inleddes med huvudvärk. Segt är bara förnamnet!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”Kanske har man tagit sin sista pilsner?!”

Skramlet i Nordkorea ja… eh, jag är sådär dålig på att läsa nyheterna så jag har egentligen rätt lite aning, men vore det skrammel på riktigt skulle det nog nå mig ändå. Jo, jag vet att det skramlas, men senast jag hörde var det fortfarande ett hon kommet därifrån som USA mest verkar säga ”Äh, håll käft!” om…
En släng på DN nu tyder på att USA försöker prata snällt med Nordkorea och att Kina är lite trötta på dem. Jaja…

Då är det fasen viktigare det där med att hålla farsoterna borta. Jag har en småsnuva som hängt med mig några veckor, nu verkar den vekna lite. Hoppas det går snabbt för dig!

Jag läste att hotet mest var för hemmabruk, ett sätt att försäkra sig om militärernas stöd. Men Nordkorea har ju skjutit skarpt förut, och för inte så länge sen. USA å sin sida har ju skramlat med sina kärnvapen sen de skaffade dem.
Men tills det smäller, pysslar vi med våra förkylningar. Hostmedicin, Treo, strepsils. Är uppe i en månad nu, utan några utsikter till snar bättring egentligen. Men det är bara att bita i och köra!

Stängt för kommentering.