Kategorier
Berlin

No off fence

Ibland känns det som om det vore lättare att bli erkänd som fotograf om man framstår som svårmodig, lite djup sådär. Ännu bättre om man kan formulera sig i samma stil, och hävda att man utforskar villkoren för en urban existens i en postindustriell era etc. Vilket jag ju sysslat med under hela min fotografiska karriär – not!

Det är inte min stil!

Nattstaket-

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”No off fence”

No off fence taken. Haha.
Din stil är din, säkerligen med influenser från när och fjärran. Det är ju svårt att inte bli påverkad när man tittar på så mycket bilder – och rör sig så pass mycket i den postindustriella urbana realtidtiden – som du gör. Svårmodig, lite djup sådär … kanske inte, men du har en svaghet för det mörka. Som plötsligt kan avlösas av en färgklick.
Sen är du inte bara en vaken fotograf utan jädra bra på att skriva nåt vettigt till dina bilder också. Osjälvhögtidligt. No offense! ; )

/Tim

Influenserna surrar vilt i huvudet, rena bikupan! Och några svagheter har jag, det mörka, det motljusiska, det genom scratchad plast/glasiska och några till. Sen är jag ju jätteglad för att du tycker jag är bra på att skriva vettigt till bilderna, även om jag inte riktigt håller med. Men tusen tack för det, och det andra och kul att du tittade in!

Stängt för kommentering.