Kategorier
Stockholm

Grumpy morgon

Trött efter en orolig natt där jag bland annat plockade en massa ormar, var jag lite grumpy när jag i plötslig kyla stod och väntade på morgonbussen. Tvärsöver vägen har ett nytt cykelställ stått i ett par månader och aldrig har jag sett en cykel där.
En skylt förkunnar att Kanholmsvägen ska vara klar vecka 19, det är den inte!

Passerade just 6 900 följare på Tumblr, vilket inte genererar fler likes eller nåt annat.

Har redan nått målet 8000 steg när jag ska ta mig hem. Fullföljer ändå min gröna våg och lufsar till Medis, unga kvinnor i snabba skor raskar förbi. Är nästan hemma när snösmockan från Ulan Bator vitprickar min gröna jacka. Stegen landar på 13211.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Grumpy morgon”

Stängt för kommentering.