Kategorier
Stockholm

Bom

Som tur är har jag två kompasser och kompass behövs för den här etappen. Inleder i Björkhagen, här piskas det mattor. Det var länge sen jag såg det!

De fyra första kontrollerna hittar jag relativt lätt, sen börjar det bli riktigt knepigt. Får slita för att hitta den femte och den sjätte bomma jag. Tycker att jag är på rätt ställe men ser ingen pinne. Ger upp den, får kombinera den med Lillängenkon-trollen jag glömde. Två kvar, två lätta.

Många terrängcyklister även i dag. Hade lite svårt med det förut, men nu accepterar jag dem, trots att de kör upp stigarna fult. Men, må var och en reducera fläsk på egen fason.

Ältabussen så gott som fullsatt. Inget bra! Min hembuss är okej.

17816 steg blev det i dag, kalorierna rasar.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Bom”

Stängt för kommentering.