Kategorier
Stockholm

Obegripligt

Spring Beast 2020 på går i helgen, det vill man inte missa. Inte minst för att det kan vara sista gången vi bjuds på högklassig gatukonst i Snösätra, Rågsved. Måste bara lägga upp en plan för hur jag ska få ihop mina 8000 steg. Eller så kombinerar jag det med sista pinnjakten (men det skulle bli väldigt jobbigt).

Bilden nedan, ännu en obegriplighet från min sida. Men jag gillar den, färgerna, diptykstuket och inramningen. Ska nog printa den och hänga den på nån vägg. Har ingen kvadratisk ram, det måste jag fixa. Den ger mig även inspiration till en ny publikation. Ska se hur många bilder av det här stuket jag får ihop i nuläget.

Innedag lite i onödan då regnet lät vänta på sig, så vitt jag märkte. Men jag har ju min helglista att beta av.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020