Kategorier
Stockholm

Röd symaskin

Jag kämpar hårt med att skrämma bort mina följare genom att publicera den ena knäppa bilden efter den andra. Här nedan en röd symaskin. Den är snygg, och jag var lite fascinerad över spegeln längst bak. Här står jag och väntar på hembussen varje eftermiddag.

Vi gör sannolikt en omtagning av gruppfotot på treorna. Dels var platsen inte optimal, det var ett elände att få alla att synas. Och när det väl var klart hade flera tröttnat och såg alldeles för sura ut. I dag hoppas vi att skolans gympasal är ledig.

Redan torsdag, rätt bra jobbat!

Thåström strömmar ut ut datorns högtalare. Har han nån enda låt där han inte anger en plats, ”i hörnet av Henriettas och Nichols”?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Röd symaskin”

”i hörnet av seven eleven”. Jo, man har hört! Även om det blir mest klassiskt och opera nuförtiden. Enda som ger mig mening! Hörnet av seven eleven i Götgatsbacken, där Lisbeth Salander alltid handlade sin fika. I Stieg Larssons Millenium-böcker.

Stängt för kommentering.