Kategorier
Stockholm

Livet på en pinne

Den 3 juni kan jag ladda hem kartlänken och printa ut de tre kartarken. I dag blir det en inledande vila efter frukost och före kolhydratladdningen, förebådande eftermiddagens fysiska övningar ute i pinnskogen. Midjefläsket ska få sig en rejäl körare igen, är det tänkt.

På helglistan står bland annat att printa 30 kopior av förrgårdagens gruppfoto, som fick godkänt av klassens pedagoger. Min erfarenhet av fotoeventet är annars att jag aldrig tänker bli skolfotograf.

Bilden ovan tycker jag är en riktig karamell. Lite som en målning. Minimalistisk. Har sugit på den ett par veckor och strax får vi se om någon annan också gillar den, när jag publicerat den på Tumblr, Flickr, Fejan, Fotosidan och Insta.

Facebook, som fått nytt utseende. Istället för att ha allt koncentrerat till mitten upptill är det nu utspritt över hela skärmen. Förhoppningsvis är det bara en vanesak, men inledningsvis känns det sådär.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Livet på en pinne”

Stängt för kommentering.