Kategorier
Stockholm

Dags för utflykt

Har ännu inte fått svar på mitt antikroppstest men å andra sidan läser jag att man inte får behålla sina antikroppar särskilt länge. Och då kan det ju kvitta. Såg också att jag var på Werlabs sista dagen de körde de här testerna. Sen upphörde kontraktet med Stockholms stad.

Tornseglarna är kvar! De var väl bara ute och käkade när jag varken såg eller hörde dem på ett tag.

Lite flummigt kanske, men ändå…

Sätter på kaffe. Mokabryggaren är suverän men borde ha en varningssignal för när kaffet är klart. Har hänt mer än en gång att man uppslukats av skärmen och inte vaknar förrän det luktar bränt kaffe. Men det gick bra den här gången. Vad värre är, jag malde upp de sista bönorna.

Så, dags för utflykt!

https://ochyming.tumblr.com/post/623786567571505152/ochyming-max-ernst-1891-1976-surrealism/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Dags för utflykt”

Hoppas du är nöjd med att e kom tillbaka 2020. Fick jag visa din digitala utställning på min FB. Missade om du svarade.

Stängt för kommentering.