Kategorier
Stockholm

Hund & katt

Skulle fått min Pastbook 2021 i tisdags. Har inte hört ett pip. Kollar runt lite och det är väldigt vanligt att de olika budbolagen skiter i att leverera vid dörren utan påstår att mottagaren inte var hemma. I mitt fall har ingen påstått något, det är bara tyst.

Beger mig in till stan vid lunch. Får assistera föraren av min buss 444, först stannar han vid fel hållplats vid Orminge C, sen kör han av efter Skurubron vilket han inte ska. Jag dirigerar vid båda tillfällena. När jag kliver av tackar han för hjälpen. 

Det blir en kort utflykt till Galleri S:s lilla utställning, med en Cato-bild och en Micke Berg bland annat. Har med mig fotoväskan men tar bara några bilder med mobilen. Är inte på kreativt humör helt enkelt. Blåsigt med regn i luften är inte favoritvädret. Så det blir direkt hem.

Tre små tjejer leker på gården med en radiostyrd bil, på barns vis obekymrade om kyliga vindar.

2 svar på ”Hund & katt”

Stängt för kommentering.