Kategorier
Stockholm

Signalskugga

Startar om datorn en gång till efter att den hakat upp sig och nu får jag iallafall startljudet. Alltid nåt! Längre än så kommer jag inte nu heller, den hakar upp sig och starten står still. Gör om. Samma, samma! Startar om med en smart tangentkombination, då hänger den sig på ett nytt ställe. Testar sen att få igång teven, det slutar med att jag inte längre kan spela upp Spotify på stereon, inte heller på mobilen! Det är helt tyst! Man é la teknisk!

I dag tänker jag mig en promenad från Hornstull och Krister Ekmans storbild på Bergsundsgatan 24 och till ett galleri i Gamla stan med en vernissage kl 13.

I övrigt har jag lagt in ett spelstopp på obestämd tid. Tror det var min last att spela spel på mobilen som var orsaken till drömmen jag aldrig kom ur. Vet inte om jag kan skylla sendraget på insida höger lår kl 03.00 på spelandet, dock. Kanske ändå?

Kanske ser min gamla dator ut så här inuti?
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2022