Kategorier
Stockholm

Primera de mayo

Fler bilder från dagens första maj.

I Götgatsbacken möter jag först tre större grupper joggare innan jag når Medborgarplatsen där V samlas för att en timme senare tåga till Kungsträdgården. Kör några varv för att hitta bilder. Tio minuter innan avmarsch rör jag mig tillbaka mot Götgatsbacken och hittar en strategiskt placerat trafikhinder att sätta mig på. Hinner köpa Historien om New York av Henrik Berggren på Pocketshop. Strax kommer tåget och jag tänker mig att fota med min vidvinkel men det blir inget vidare. De flesta bilderna tar jag med mitt tele och med mobilen. Det är lättfotat vid såna här tillställningar, just ingen har några invändningar och du får ofta ja när du ber om nån särskild bild.

Glassäsongen inleddes tidigare i veckan med en Magnum Classic, sen har jag testat två lakritsglassar, ”Salmiak” och en strutglass. Helt ok, gillar ju lakrits, men det blir ändå Magnum Classic nästa gång.

%d bloggare gillar detta: