Kategorier
Stockholm

Sirener och blåljus

Utanför Timmermansgården provianterar en polispiket vid Thaikiosken. Inne på fotoutställningen är det inte jättemycket jag gillar, blott Irinas bilder plus en manlig fotograf, vars namn jag inte antecknade, föll mig på läppen. Min ”tvilling” Owe kommer in när jag är på väg ut (vi är födda samma år och dag). Solen skiner, vilket jag gillar, och det blir en fotosväng på söder via Eriksdalsbadet och Norr Mälarstrand. Vid Eriksdalsbadet står redan en ambulans och strax kommer en till med tjutande sirener och blåljus följda av en polisbil. Hinner cirka tio meter när en akutläkarbil kommer farande i hög fart.

Som vanligt kommer jag hem med ett stort gäng skitbilder som jag kommer att publicera än här och än där. Kollar tidningarna för att se om det står nåt om Eriksdalsbadshändelsen, men icke.

%d bloggare gillar detta: