Kategorier
Stockholm

Tre små lappar

Ack, dessa skräpbilder! Men de dyker upp längs min smala stig i den kreativa snårskogen och pockar på uppmärksamhet.

Sover mycket bättre med sovrumsfönstret på vid gavel. Drömmer en massa tossigheter därtill. En återkommande dröm i olika varianter är att jag ska åka nånstans och hamnar på en station med två våningar där jag inte vet vilken perrong jag ska stå på. Tågen kommer in från olika håll och jag har ingen aning om något. Därtill saknas en väska, den här gången min gamla kameraväska. Har ingen namntag på den så det är oklart hur den ska återfås. Bäst att vakna och gå på muggen.

Är tvungen att proviantera innan jag tar mig till fotbollen. Bara bra, då får jag fler steg. Grågäss, svarthakedopping och en nötväcka, den senare letar käk bara ett par meter ifrån mig. Naturromantikern fick sitt, strax får fotbollssupportern sitt.

4 svar på ”Tre små lappar”

”Ack, dessa skräpbilder! Men de dyker upp längs min smala stig i den kreativa snårskogen och pockar på uppmärksamhet.” Detta vittnar om din eviga bottenlösa blygsamhet. Du får ta bort den och bli lite amerikanskt kaxig, så går det bättre i New York och tiden efter.

Mina bilder finns på fem sajter på nätet. Om de föll nån på läppen borde jag ju sälja, eller hur. Har knappast med kaxighet att göra.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: