Kategorier
Stockholm

WorldGym

Avslutar gårdagen med musik, bandet WorldGym hade releaseparty för sin nya skiva. Laddar med käk och öl på puben Stringfellows innan jag knallar ner till Scalateatern. Tar en öl till och blir sen placerad av gitarristen (polare och kollega) bland en massa musiker och hipsters och vilka det nu var. Några nuvarande och före detta kollegor ansluter och vi packar ihop oss nere i källaren för en stunds livemusik. Ser att bandet speglas i en rad porträtt på väggen och tränger mig från för några mobilbilder. Får en berömmande kommentar av en ung kvinna som ser bilderna. Vid merch-disken köper jag en WorldGym-tischa av ett par barn under mammans överinseende. Efter konserten får hon syn på mig och säger: jag kommer aldrig att glömma att du köpte den första t-shirten! Jag tycker ju att det är nyttigt och peppande för barn att lära sig sånt, vilket även mamman tyckte. Knallar ner till T-centralen i vackert solljus och önskar att jag hade haft bättre kamera än mobilens med mig.

2 svar på ”WorldGym”

Den motsvarar förväntningarna med råge och var ju anledningen till att jag bytte upp mig från iPhone 6 till 12.

Stängt för kommentering.

%d