Kategorier
Stockholm

Toppslut

Bär hem två kassar med blommor, godis, en påse té med mera och några fina hejdåtexter. ”Godmorgon, godmorgon gamla gubbe! 1953 var ett bra år för då var nämligen Matti Marmelad Mermaid Mearilaid född. Jag kommer sakna dig, du är den bästa läraren som finns i universum. Du har fått mina skoldagar mycket roligare. Tack för det här skolåret. Kram …” ”Tack Matti för att du har varit min lärare det här året! Du har varit en av de bästa lärarna jag någonsin haft!! Ha en fin sommar och hoppas vi träffas igen nån gång!” Träffar några mammor till mina elever som även de uttrycker tacksamhet för vad jag gett deras barn det här läsåret. Kul att sluta på topp, om än med en tår i ögonvrån!

4 svar på ”Toppslut”

Fantastiskt Matti Marmelad Mermaid Mearilaid! Bra lärare borde få gå till 75 år. Får du jobba i höst mä?

Har inte hört ett pip om i höst. Senaste läraren jag jobbade ihop med hoppas på återseende då, men det är ju ytterst tveksamt om det blir nåt.

Jag förstår dina känslor efter alla dessa värmande ord från elever och föräldrar. De fina är, att alla dessa stunder finns kvar som ett minne. Där skolan miste om kapacitet.
Ha en bra sommar!

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: