Kategorier
Stockholm

Kyckling till Midsommar?

Rörhönekyckling?

Nåt fotopapper blir det inte i dag, butiken har sillochnubbestängt. Detsamma gäller sannolikt hattshopen. Vad är det med den här marknadsliberalismen? Så det blir bara foto så länge jag pallar i värmen, med andra ord. 

Lönnarna på Folkungagatan kastar näsor på mig, långnäsor. Blir en promenad i den nordöstra fjärdedelen av Södermalm. Hammar till sist utanför Fotografiska som enligt sin webbsida är öppen alla dagar från kl 10. Kl 13.15 är det iaf inte öppet. Det sitter några på verandan och jag tycker det luktar mat. Slår mig ner en stund jag också. Gröna lund är öppet ser jag. ”Öppet idag tio till 23” läser jag på Fotografiskas stora ljustavla innan jag går.

2 svar på ”Kyckling till Midsommar?”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: